THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES ?

Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Καμμιά παρηγοριά για τον χαμένο...


1. Μπόστον Σέλτικς

2. Σαν Αντόνιο Σπερς

3. Νιού Όρλιανς Χόρνετς

4. Ντιτρόιτ Πίστονς

5. Λος Άντζελες Λέικερς

6. Φοίνιξ Σανς

7. Γιούτα Τζαζ

8. Χιούστον Ρόκετς

9. Ντένβερ Νάγκετς

10. Φιλαδέλφεια Σίξερς


Άλλεν Άιβερσον, Τζέισον Κιντ και Μπάρον Ντέιβις... Τρείς μεγάλοι γκαρντ, που δεν έχουν γευτεί τη γλύκα του δακτυλιδιού. Δύο εξ'αυτών έχουν πάρει γεύση απο τελικούς ΝΒΑ, έχοντας ήδη περάσει τα τριάντα της ηλικίας τους. Ένας εξ'αυτών έχει χρηστεί τέσσερεις φορές κορυφαίος σκόρερ και μία φορά πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος. Όμως όπως φαίνεται, ένας απο αυτούς θα χάσει τα φετινά πλέι-οφ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Με το Σαν Αντόνιο, τους Λέικερς, και τους Χόρνετς στην κορυφή της Δύσης, υπάρχουν μικρά περιθώρια για εκπλήξεις. Οι Τζαζ είναι οι κάτοχοι του καλύτερου εντός έδρας ρεκόρ και το Φοίνιξ, παρά την αστάθεια που παρουσίασε με την απόκτηση του Σακίλ Ο'Νιλ, δείχνει να πατά καλά στα πόδια του πλέον. Το Χιούστον, είτε το εκπληκτικό σερί που έκανε ήταν φως στο σκοτάδι είτε όχι, μοιάζει να μη πέφτει κάτω απο την έκτη θέση.

Μετά απο μια κοπιαστική και εξαντλητική χρονιά έχουν μείνει τρεις μονομάχοι να συμπληρώσουν τα κενά κομμάτια ενός παζλ 82 αγώνων. Οι ομάδες του Ντάλας, του Ντένβερ και του Γκόλντεν Στέιτ μάχονται για την έβδομη και όγδοη θέση και ενώ καθεμία απο αυτές έχουν ρεκόρ της τάξης του 60%! Ένας θα είναι ο πικραμένος και προς υπεράσπισην του θα έχει να λέει πως αν ανήκε στην ανατολική περιφέρεια, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά...

1 σχόλια:

arximidis είπε...

Πολύ καλή δουλειά με το μπάσκετ.Φροντίστε λίγο και το ποδόσφαιρο.

Ο δάσκαλός σας